Produkce masa není a nikdy asi nebude naší prioritou nicméně o to více si necháme potom záležet s jeho přípravou.

Porážená zvířata jsou ve věku 6-12 měsíců vždy na volné pastvině krmené jen čerstvou pastvou s příměsí místních bylin. Maso navíc necháváme projít metodou suchého zrání u nás v chladících boxech, kde sice maso přijde o část hmotnosti (ztráta vody 10 - 15 %) ale ještě více zkřehne a udělá z masa nezaměnitelný kulinářský klenot.

Poté už je jen maso rozporcováno, zavakuováno a připraveno k výdeji. 

Berte prosím na vědomí, že váha masa je orientační a záleží vždy na velikosti každého kusu. 

Jehněčí hřbet s kostí (cca 1 kg)
Jehněčí hřbet s kostí (cca 1 kg)
od 380 Kč / kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 92/MIX
Jehněčí kolínko přední (cca 1 kg)
Jehněčí kolínko přední (cca 1 kg)
od 225 Kč / kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 101/MIX
Jehněčí kotlety French Rack (cca 1kg)
Jehněčí kotlety French Rack (cca 1kg)
od 475 Kč / kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 83/MIX
Jehněčí krk s kostí (cca 1 kg)
Jehněčí krk s kostí (cca 1 kg)
od 190 Kč / kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 98/MIX
Jehněčí kýta s kostí (cca 1 kg)
Jehněčí kýta s kostí (cca 1 kg)
od 320 Kč / kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 89/MIX
Jehněčí plec s kostí (cca 1 kg)
Jehněčí plec s kostí (cca 1 kg)
od 250 Kč / kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 95/MIX
Jehněčí žebírka (cca 500g)
Jehněčí žebírka (cca 500g)
od 90 Kč / 0,5 kg
+ další

Na dotaz 
Kód: 86/MIX
7 položek celkem